Checking your browser before accessing opencart.com

Checking your browser before accessing opencart.com çözümü.

Bu durum yönetim paneli eklentiler ardından eklentilere tıklandığında üst kısımdaki eklenti seçin menüsünden düzenlemek istediğiniz modül bölümünü seçtiğinizde devreye giren opencart banner reklamından kaynaklanmaktadır.

Opencart banner reklamları, opencart eticaret siteniz kurulduğu andan itibaren yönetim panelinizde yayınlanır. Bu reklamları sadece siz görüntülersiniz sizin dışınızda sitenizde herhangi bir bölümde yer almaz. Ancak bu reklamlar bazen can sıkıcı olabiliyor.

Örneğin son zamanlarda sıkça rastladığımız Checking your browser before accessing opencart.com yazılı banner reklamı eklentiler bölümüne girdiğinizde sayfanın 5 saniyede bir yenilenmesine neden olduğu için işlem yapmanızı engellemektedir.

Bu reklam eklentiler bölümünde yer aldığı için sitenizin farklı bölümlerinde böyle bir sorun çıkarmamaktadır.Ancak eklentiler bölümüne girdiğinizde seçtiğiniz herhangi opencart modülünü düzenlemenize yada diğer farklı bir işlem yapmanıza engel olmaktadır. Bu sorunu opencart yönetim panelinde yayınlanan reklamları kaldırarak aşmaktayız.

Checking your browser before accessing opencart.com nedir?

Checking your browser before accessing Cloudflare kullanan sitelerde bulunan sitenizin güvenliğini sağlayan güvenlik sistemidir. Özellikle dos ve diğer saldırılara karşı etkili olmaktadır. Ancak eklentiler bölümünde gördüğünüz reklamıdır.

Checking your browser before accessing Nasıl Kaldırılır?

Checking your browser before accessing’i kaldırmak için opencart yönetim panelinde eklentiler bölümündeki reklamları kaldırmanız gerekmektedir. Reklamları işlemini sitenizin barındığı sunucu üzerinden yada admin panelden yapabilmekteyiz.

Opencart admin paneldeki reklamları kaldırma işlemi için bizimle iletişime geçiniz. Eğer pro tasarım müşterisi değilseniz bu işlemi yapabilmemiz için sitenizin admin panel bilgileri ve sunucu bilgileri gerekli olucaktır. Bize müracat etmeden önce lütfen bu bilgilerinizi hazırlayınız.

Sık Sorulan Sorular

Bu reklamlar kaldırılınca sorun yaşarmıyım?

Reklamların kaldırılmasından dolayı bir sorun yaşmazsınız.

Yönetim panelindeki reklamları kaldırmak için bir seçenek yokmu?

Malesef  opencart yönetim panelinde böyle bir seçenek bulunmuyor ilave eklenti yada sunucu dosyalarınızda yapılacak modifikasyon ile mümkündür.

Bu işlem yasalmı?

Opencart açık kaynaklı bir yazılımdır. Bu nedenle sistemde istediğiniz düzenlemeyi yapma hakkına sahipsiniz.